Bu ilan yayından kalkmıştır

İlan numarası : 35817
01 Eyl 2015
Teknik Bilgiler
İletişim
Kategori: Race
Satıcı: Serdar Öztürk
Model: XY 250STXE( teknik detay )
Şehir: Kocaeli
Marka: Kuba Motor
Yıl: 2011
KM: 9.000
6,750 TL
Motor Kuba Motor XY 250STXE
Motor Kuba Motor XY 250STXE Motor Kuba Motor XY 250STXE Motor Motor
Açıklama
Herkese merhaba.
arkadaşlar öncelikle Hydrographic kaplama ve özel boya tasarımlarını gerceklestirdigim bi atölyem var.kasası modifiyeye yatkın motorsiklet ve araçlar satın alıp projelerimi uygulayip satıyorum.kullanmak için pek vaktim olmuyor bunun içinde kilometresi iyi ve mekaniği sikintisiz araçlar tercih ediyorum.
ilanda gordugunuz motosikletin arka kuyruk tamamen özel yapimdir.emsallerinde kesinlikle bu motordaki kuyruk aksami yoktur.kuyruk altında ARKA STOP VE FREN LAMBASİ gömme dır.sağ ve sol SİNYALLER gömmedir.fotoğraflarda detaylı görebilirsiniz.
ön arka JANTLAR HYDROGRAPHİC CARBON desen kaplamadır ve ARKA CAMURLUK HYDROGRAPHİC CARBON desen kaplıdır.
kafa grenaji, kafa grenaji iç bağlantı günahları,ön cam,sağ sol grenajlar,sağ vites pedal mekanizması,sol fren pedal mekanizması,arka arkci ayak basamak mekanizmalari fabrikadan sıfır getirtilmiştir faturalari mevcuttur.
depo,arka kuyruk,kuyruk altı,kuyruk altı destek kapaklar,on çamurluk özel PİANOBLACK&TURUNCU renge boyanmıştır.ön cam vidaları spike şeklinde özel el yapımıdır,krom kaplıdır.motorun üzerinde çizik dahi bulamazsın,proje amaçlı yapılmıştır.Volkswagen bettle ve tarzı projeye yatkın araçlarla takas olur.satış için acelesi yoktur.lütfen ciddi alıcılar arasinlar.saygıla
Gösterim: 9004
Kategori :
Marka :
Model :
Fiyat :
ile
Kilometre :
ile
Yıl :
ile
Şehir :
Sadece Fotoğraflılar
© since 2005 mpazari.com