Bu ilan yayından kalkmıştır

İlan numarası : 36052
30 Kas 2015
Teknik Bilgiler
İletişim
Kategori: Enduro-Motocross
Satıcı: Anil Saygin SOLAK
Model: F 650 GS( teknik detay )
Şehir: Istanbul
Marka: BMW
Yıl: 2000
KM: 60.000
14,500 TL
Motor BMW F 650 GS
Motor BMW F 650 GS Motor BMW F 650 GS Motor Motor
Açıklama
Merhaba, ismim Anil Saygin SOLAK

Ilanda gördügünüz motorun 4. sahibiyim. Ilani verdigim su saatlerde 60.058'inci km'sini doldurdu. Ben yaklasik 15.000 km kadar kullandim, benden önceki sahibi de 30.000 km kadar kullanmis. Üretim tarihi 16 Mayis 2000. Kisacasi motorun geçmisi hakkinda yeterli bilgi ve ilgiye sahibim. Motordaki tüm parçalar orjinaldir, yan sanayi ürünlerin sürücü açisindan saglikli oldugunu düsünmüyorum.

Son bakimi 2 hafta önce yapildi. Son bakimda standart islemlerin disinda Gaz, Debriyaj telleri ve Far degisti. Bu tür bakimlarin isinin ehli servisler ve kisiler tarafindan yapilmasi taraftari olup, kendim zincir-egzoz temizligi, genel temizlik ve yol öncesi kontrol-bakim gibi motor sagligini uzatan islemleri yapip motoru üzmeyecek, yormayacak sekilde kullanmaya çalistim. Benden önceki sahibi de gerçekten özenli bakmis motora.

1 seneden biraz fazla süredir motoru kullaniyorum ve bugüne kadar 2 kez tekerlek patlamasi disinda bana hiç sikinti çikarmadi. Çadir tatillerim disinda her zaman kapali garajda park edildi. Zinciri ve lastikleri sizi uzun süre kafaniz rahat bir sekilde götürür.

Motorun sürüsü çok keyifli ve rahat, fazlasiyla dengeli olan bir motor. Uzun yolda kullaniyorum genellikle. Sürücü ve artçi için gayet konforlu. Kendi sinifi için yakit tüketimi oldukça düsük. Benzini koydugunuz sürece insanlar bununla dünya turuna bile çikiyor.

Motor hacminin 650cc olmasi artik bana pek yetmemeye basladi. BMW'den ve Endurodan vazgeçme niyetinde degilim, onun için benim kadar ilgili ve dikkatli bir R1150 GS sürücüsü ile makul oranda bir takasi ciddi düsünürüm.

Ilgilenen olursa her saat çekinmeden arayabilir veya mesaj atabilir.
Insaat mühendisiyim, o yüzden motoru görmek isteyenler hafta içleri öglen saati veya 19:00'dan sonra, hafta sonlari da istedikleri saatte motoru isterlerse ustalariyla görmeye gelebilir, isterlerse de uygun bir zaman belirleyip götürmek istedikleri yerde ekspertiz hizmeti alabilirler.

Iyi alisverisler diliyorum...
Gösterim: 6919
Kategori :
Marka :
Model :
Fiyat :
ile
Kilometre :
ile
Yıl :
ile
Şehir :
Sadece Fotoğraflılar
© since 2005 mpazari.com