Bu ilan yayından kalkmıştır

İlan numarası : 36172
29 Şub 2016
Teknik Bilgiler
İletişim
Kategori: Race
Satıcı: ugurcan arpaç
Model: CBR 250 R( teknik detay )
Şehir: Istanbul
Marka: Honda
Yıl: 2013
KM: 66.000
9,250 TL
Motor Honda CBR 250 R
Motor Honda CBR 250 R Motor Honda CBR 250 R Motor Motor
Açıklama
Merhabalar, 2013 Mart ayinda Honda Otosever’den sifir satin almis oldugum motorumu yeni motor aldigimdan dolayi satiyorum (CC yükselttim). Resimler kisitli oldugundan isteyenlere detay fotograflar whatsapptan gönderilir. Istenilen servise götürülebilir.
Motorumun Km’si ise gidip gelirken ve keyfi gezilerimde yapilmistir. Kurye motoru degildir.
Motorumda en ufak boya yoktur. 1 cm2 boya bulana motoru hediye ederim.
Motorumun motorunda, yürüyen aksaminda vs en ufak sikinti yoktur. Sürekli kullanicisi oldugum için bakimlarini aksatmadan zamaninda yaptirdim-yaptim.
Motorum garantisi bitene kadar Honda Esengül Kardesler’de bakimlari yapilmis olup, sonrasinda tarafimdan gerçeklestirilmistir. Bakimlarinda motul 7100 ve 5100 serisi yag kullanilmis olup, her yag degisiminde yag filtresi ve hava filtresi degistirilmistir.
Motorumda tramer kaydinda 1 adet çarpma görünmekte olup tutar yazmamaktadir. Motorun hasari karsi tarafin sigortasindan ödenmistir, faturasi mevcut olup Honda Esengül Kardesler’den orijinal parçalariyla degistirilmistir. Titiz bir adamimdir, motorumda çürük, ezik, kirik olsun istemem, boyatmak ya da tamir ettirmek yerine orijinal servis çikisli parçasiyla degistiririm. Bugüne kadar bir sag grenaj, 1 sag kafa grenaji, 1 kafa grenaji orta, 1 kafa demiri, 1 ön çamurluk, 1 sag ve sol panzotlar, 1 depo, 1 sol kafa grenaji, 1 ayna degismistir. Motor kafadan biyere girmemistir, yan yattiginda ayna kastigi için grenajlari kirmistir. Bunu amortisörlerde ya da ön takimda degisiklik olmadigindan tespit edebilirsiniz. Km saati vs elektronik aksami da bu yüzden hasar görmemistir, far da orijinaldir. Isteyenlere kazaya ait fotograflar gösterilebilir.
Ekstralari:
Bi-xenon Angel mercekli far: Far tasi kesilmeden montaji yapilmis olup gece görüsü mükemmeldir. Resimlerden görebilirsiniz. Orijinal far yuvasi mevcuttur, yeni sahibine verilecektir. Park lambalari beyaz ledlerle degistirilmistir. Xenon’u açip kapamak için sag panzota dügme takilmistir.
Degeri 350 TL
Elcik isitma: iki kademeleri elcik isitma mevcuttur, montaji tarafimdan yapilmistir. Orijinal elcikleri ve gidon topuzlari yeni sahibine verilecektir.
Degeri 150 TL
Lastik: Pirelli Diablo Rosso II lastik takimi vardir. Önceki tecrübelerime dayanarak daha 10.000 km gidebilecegini garanti ederim.
Degeri 850 TL
Kask, egzoz ve elimdeki 2-3 parça yedek parçayi da hediye edecegim.
Bakimlari:
Motorun bakimlari kitapçigindaki bilgilere harfiyen uyularak gerçeklestirilmistir.
2 kere disli zincir seti, (geçen hafta takildi, 25.000 km götürür)
2 kere lastik takimi, (10.000 km götürür)
2-3 kere fren balatalari, (1 hafta önce ön-arka balatalar EBC marka degistirilmistir.)
1 kere buji, (kitapçiginda yazdigi gibi 48.000 km’de orijinal NGK iridyum bujiyle degistirilmistir, 30.000 km götürür.)
Her yil fren hidroligi degistirilmistir.
Orijinal debriyaji sorunsuzdur, kaçirma yapmaz. Bu km’de motorun debriyajinin saglam olmasi motorun temiz ve düzgün kullanildiginin garantisidir. Sanzimanda en ufak sorun yoktur, bosa düsme vs söz konusu degildir.
Genel olarak böyle.
Ilgilenen arkadaslar motoru hafta içi 8.30-16.30 arasi Bahçelievler Belediyesi Yenibosna binasinda görebilirler. Geri kalan zamanlarda motor Sariyer-bahçeköydedir. Gelmeden önce ararsaniz iyi olur.
Söylediklerim disinda en ufak bir sorunu problemi yoktur. Resimlerden detayli inceleyebilirsiniz. Yalan dolan yok durum ortada. Ufak bir pazarlik payi vardir.
Gösterim: 6053
Kategori :
Marka :
Model :
Fiyat :
ile
Kilometre :
ile
Yıl :
ile
Şehir :
Sadece Fotoğraflılar
© since 2005 mpazari.com