Bu ilan yayından kalkmıştır

İlan numarası : 34787
24 May 2014
Teknik Bilgiler
İletişim
Kategori: Naked-Roadster
Satıcı: onur erkan
Model: CBF 150( teknik detay )
Şehir: Istanbul
Marka: Honda
Yıl: 2009
KM: 34.000
2,750 TL
Motor Honda CBF 150
Motor Honda CBF 150 Motor Honda CBF 150 Motor Motor
Açıklama
2009 model Honda CBF 150'mi Honda CBR 250R alacağım için satıyorum. O yüzden CBR 250 R takas teklif eden olursa üstüne farkı neyse verip anlaşabiliriz.

Motor kurye motoru değildir. Marmara Universitesi öğrencisiyim, daha çok Istanbul içi kullandım. Allaha şükür beni hiç yolda bırakmadı. Şu ana kadar bütün bakımları, zinciri, yağı, benzini vs. zamanı gelmeden yaptırdım, hiç bi sıkıntısı yoktur istediğiniz ustaya gösterebiliriz.Ilk vitesli motorum oldugu için ufak tefek çizikler sağda, solda, ve granajın bazı kısımlarında var. Arka lamba dışındaki bütün parçalar ufak tefek çiziklere rağmen orjinaldir, honda granajlarıdır. Ayrıca benden önceki motorun sahibi Zenon far taktırmış, benim de hoşuma gittiği için değiştirmedim.

Vergi cezası vesayre hiç bi borcu yoktur, tertemizdir. İsteyen gidip sorgulatabilir. Sigortasını daha yeni yaptırdım, seneye Mart ayına kadar vakti var. Yeni başlayacaklar için birebir, 250 CBR a geçicem o yüzden nakit ihtiyacı var.

Direk pazarlık için aramayın. (Ciddi ilgilenenler ltf.)
Aklınıza takılanları sormak isterseniz, direk arayabilir yada msj atabilirsiniz. Msj atarsanız daha kolay olur, sonrasında kolay geri dönebilirim.

Saygılar,
Gösterim: 7257
Kategori :
Marka :
Model :
Fiyat :
ile
Kilometre :
ile
Yıl :
ile
Şehir :
Sadece Fotoğraflılar
© since 2005 mpazari.com