MOTORSİKLET ARIZA TESPİTİ

İlan numarası : 100001332
18 May 2011
Teknik Bilgiler
İletişim
Kategori: Tamir Set-Ekipmanları
Satıcı: Bülent KÜZGİL
Şehir: Izmir
Marka: TEXA
MotorMotor
3,600 TL
Açıklama
MOTORSİKLET ARIZA TESPİT CİHAZLARI

NAVIGATOR TXB (çok markalı motosiklet ve ATV için) yeni nesil bir PC’ye bağlamak mümkündür. ATV ve Motosikletlerin elektronik sistemlerine bağlanarak, en doğru teşhis yapmak için kullanılır.


ÖZELLİKLER= Kablosuz bağlantı yapabilir. Araçların üzerindeki bağlantı soket yerlerini slâyt ile gösterebilir. Araçlarla ilgili sistem verilerini okuma, arızaları tespit etmek ve bu arızaları sile bilme özelliğine sahiptir. Mühendislik bilgilerinizi kullanarak parametreleri en iyi şekilde yorumlamanızı sağlar. Servis ışıklarını söndürme periyodik bakım zamanlarını silebilme özelliğine sahiptir. Bazı kodlamalarında (anahtar kodlama, ECU kodlama gibi) NAVIGATOR TXB ile yapmanız mümkündür. APRİLLA VE BENELLİ motosikletlerin resmi makinesidir.


İLETİŞİM= NAVIGATOR TXB PC’niz ile bağlantıyı Bluetooth ve USB ile kurabilirsiniz. Yenilikçi IDC3 yazılımı tamamen yeni tasarlanmış ve TEXA tarafından geliştirilen ve kullanıcı tanıma bilgilerinin yanı sıra kablo şemaları ve teknik bültenlerinde sağlar. Tanı veritabanı tüm ana üreticileri kapsar ve 1000 çeşit modeli kapsar. Bu bilgiler periyodik olarak bir internet bağlantısı ya da DVD aracılığıyla güncellenir.
Yorumunuzu Bırakın
Kategori :
Marka :
Model :
Fiyat :
ile
Kilometre :
ile
Yıl :
ile
Şehir :
Sadece Fotoğraflılar
© since 2005 mpazari.com