Bu ilan yayından kalkmıştır

İlan numarası : 19226
11 Ağu 2010
Teknik Bilgiler
İletişim
Kategori: Scooter
Satıcı: siirtlee siirtlee
Model: 50 TT( teknik detay )
Şehir: Istanbul
Marka: Mondial
Yıl: 2009
KM: 2.384
350 TL
Motor Mondial 50 TT
Motor Mondial 50 TT Motor Mondial 50 TT Motor
Açıklama
Efendimiz buyurmuştur:BİR MÜSLÜMAN TİCARETTE DÜRÜST OLMALIDIR.Bu yüzden bende herşey doğruya doğru eğriye eğridir..

Motor sarı renkte 2009 model kaza yapmış 50TT mondial marka scooter tipi motordur.Benzinle çalışır.Aldığımızdan beri ufak tefek hasarlı kazalar yaptık.Ama en son fren patlaması veya boşalması hasebiyle frenler tutmadı ve yokuş aşşağı kaza yaptık.Kaldırıma çarparak durabildik.En son kaza olmadan önce uzun zamandır ön freni kapattırmıştık kullanmıyorduk(takla v.s atabiliriz diye) kaza olmadan kısa bir süre önce mondial servisinde ön freni aktif hale getirmek için yağ koydurduk.Bir süre sonra ön fren yine tutmadı(bunda allaha şükür kaza olmadı.)Yine mondial servisnde parça olmadığından bekleyemedik ve başka motorcuda yaptırdık ve ön frene tel taktırdık. sonra ön fren teli koptu ve yokuş aşşahı kaza yaptık.biz en sonki motorcunun işini temiz yapmamasından kazanın kaynaklandığını düşünüyoruz.(yokuş aşşahı iken arka frendede gevşeme oldu bunu sebebini bilemiyorum.

Şonuç olarak

-Motor çalışıyor.Gazı verdinmi gidiyor.sadece sürüş güvenliği ve rahatlığında sorun var.

-Motoru ön fren tutmuyor arka fren ise gevşek çok az tutuyor.

-arka stop lambası ve camı yok.ön far her şeyi var yanmıyor.ön sağ sinyal lambası ve camı yok.

-en son ki kazadan sonra servise gittiğinde sadece yürüyen aksamları için ön maşa nın değişeceği,furş takımının komple değişeceği,ön sağ ve sol amortisörlerin komple değişeceği söylendi ve 60 tl işçilik dahil 225.87 tl fiyat çıktı.Dış parçalarıda değiştirmek için 300-350 TL arasında fiyat çıktı.VE BENDE MOTORU YAPTIRMADIM.

-Çamurluğun büyük kısmı kırık.

-Arka fren balataları biraz eskimiş.

-Son kazadan kaynaklanan direksiyon dönmesinde hafiften zorlanma oluyor.

-Motorun arka sepeti duruyor.sökülü olarak vidalarıyla ve aparatlarıyla verilecektir.sepetin sadece kilidi kırık bu haseble anahtarı da yoktur.

şuan aklıma başka arıza gelmedi.

GENEL BİLGİLER

MOTORU GEÇEN YIL İZMİRDEN ESKİ KASA OLDUĞU İÇİN 1000 TL YE ALDIM.YENİ BİR MOTOR ALACAĞIM İÇİN SATIYORUM.GARANTİ BELGESİ V.S DURUYOR.PLAKASI YOKTUR.MOTORUN PLAKASI VE BENİMDE EĞLİYETİM OLMADIĞINDAN DOLAYI HER ZAMAN SEMT İÇİNDE KULLANILDI.ÇOK NADİR YAKIN ÇEVREYE GİDLDİ. FATURASI ABİMİN ÜSTÜNE FATURAYI BULABİLİRMİYİM BİLEMİYORUM AMA ALMAYA NİYETLİYSENİZ FATURAYI BULMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPARIM.

EFENDİMİZİN SÜNNETİ OLDUĞU İÇİN PAZARLIĞA AÇIĞIZ.HER TÜRLÜ TEKLİFİ DEĞERLENDİRİRİZ.

SIFIR MOTORLA ÜSTÜNE PARA VEREREK TAKAS OLUNUR.TAKAS OLACAK SIFIR MOTORUN HONDA 50'LİLİK OLMASI İLK TERCİHTİR.

SONUÇTA HEPİMİZ İNSAN OĞLUYUZ.UNUTABİLİRİZ.BU YÜZDEN UNUTTUĞUM YAZMADIĞIM VEYA SİZİN MERAK ETTİĞİNİZ ŞEYLER OLABİLİR TELEFONUM:0544 372 07 62 BENİ BU NUMARADAN ARAYABİLİR VE ÇAĞRI ATABİLİRSİNİZ(BEN SİZİ ARARIM) MERAK ETTİĞİNİZ HER SORUYA,KONUYA MÜSLÜMANLIK GEREĞİ DÜRÜST CEVAP VERİRİM.

BEN BU MOTORU ALIR BİR ŞEKİL DEĞERLENDİRİRİM,ALIR YAPTIRIR SÜRERİM VEYA BAŞKA BİR NEDEN DOLAYI ALAMAYA NİYETLİ OLANLARA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.

SAYGILARIMLA
Gösterim: 24915
Kategori :
Marka :
Model :
Fiyat :
ile
Kilometre :
ile
Yıl :
ile
Şehir :
Sadece Fotoğraflılar
© since 2005 mpazari.com